GLAD PÅSK!


Hoppsan

 
Jag hamnade visst lite efter med veckobilderna här! Nu finns det tre nya bilder i alla fall.
 
Agaton är redan 6 månader! Han vänder sig och rullar hit och dit på golvet nu men rumpan är fortfarande för rund för att sitta stadigt på. Vi kör smakisar varje dag nu men det är inte speciellt uppskattat, han har fått kväljningar av alla smaker och konsistenser som vi provat än så länge. Prickig blir han av det mesta också! På fredag ska vi till bvc så vi får se då hur det går med vikten, klarar han sig på amningen kan jag andas ut men går han inte upp i vikt är det klart att man vill få fart på ätandet av riktig mat.
 
Han brukar pilla med nappen och tugga lite på den men idag stoppade han den plötsligt i munnen och började suga på den ochså har det fortsatt hela dagen! Kanske tänker han ersätta fingrarna med nappen?

6 månader


Rött


Vi vill ha sommar!

 
Jag har ritat upp ett enkelt mönster på luftiga hängselbyxor att ha till sommaren, de passar väldigt bra nu så det kan nog hända att de är för små till sommaren. Isåfall får jag ta och förstora det en aning. Väldigt söta var de i alla fall!

Mjukis

 
Den här finingen är så mjuk i hyn nu, helt fri från eksem och skorv! Jag snusar han i huvudet hela tiden. Kan inte låta bli han. Sedan jag slutade med mjölk har jag fått kämpa för att orka laga någon vettig mat till mig själv, till en början kändes det som om jag inte kunde äta något. Jag kollade igenom allt vi hade hemma och det jag hittade var typ digestivekex och te. Nu har vi köpt på oss mjölkfritt smör och testat flera olika drickbara mjölkliknande produkter. Alpro soya är den som smakar mest okej men alla är ju så söta i smaken! Oatly grädde är däremot riktigt bra. Vi hos BVC förra veckan och då hade Agaton inte gått upp i vikt sedan senast så jag blev tipsad om att dricka lättöl. Jag hoppas att han gått upp några hundra gram till nästa besök om 3 veckor, han som tjockat på sig så bra innan.

Mammas snygga kille!


RSS 2.0