20 veckor

20

Pricken

 
Stackars liten har fått väldans massa eksemutslag så nu behandlar vi med diverse krämer. Skorv har han också mitt lilla snusk men det börjar se liite bättre ut nu så förhoppningsvis är det borta om ett tag. Jag försöker även undvika mejerivaror nu någon vecka för att se om utslagen blir bättre. Gjorde samma sak med Ludvig när han var liten men det gjorde ingen skillnad på honom. Det blev bara bättre med åldern som tur är.

Virkar

Jag fick för några dagar sedan för mig att jag skulle lära mig virka. I lördags köpte jag garn och sedan dess har jag hårdtränat på mormorsrutor. Nu behöver jag bara en virknål med rätt mått så kan jag börja på riktigt med rutorna. För att träna fasta maskor så blev det ett fodral till telefonen sen fick jag för mig att jag ville ha en blomma så den har jag suttit och svurit över nu på förmiddagen.


Storkillen

 
Vi var på bvc med denna snygging igår. Han ligger nu och nosar på 7 kilo, 6910 gram! 64 cm lång är han så än är det nog någon månad kvar med strl 62 i kläder. Han snackar massor nu, har vänt sig några gånger själv men det händer inte direkt varje dag. Han får hjälp att vända sig så att han kan ligga och träna nacken lite i alla fall.
 
 

17 veckor


En liten jämförelse

 
Jag satte mig och kollade igenom bilder på Ludvig när han var liten. Försökte jämföra lite med lillebror men jag tycker inte att de är superlika även om jag ser likheter. Samma haka, samma näsa, samma mun och så vidare och så vidare! Ändå ser jag inte Ludvig i Agaton. Jättekonstigt det där. Kanske för att de har så olika personligheter, Agaton är lugnare och sover gärna men är otroligt svårflörtad. Ludvig skrattade mest hela tiden och var lite vildare av sig, vakna nätter och tidiga mornar.
 
De är hur som helst de finaste killarna vi kan tänka oss!

Sjukstuga

 
 
Jag och Agaton har varit sjuka sedan förra helgen, nu börjar vi däremot bli bra igen. Bilden är såklart tagen förra veckan men mer än så orkade jag inte då. Som man kan se på bilden så har Agaton fått massa röda utslag i ansiktet, tack vare ett besök hos en läkare då han var som mest förkyld så fick vi däremot en salva (Mildison) utskriven som har funkat super! När Ludvig var lika liten hade han massor av eksem och vi fick alla möjliga olika salvor utskrivna men det blev inte bättre så nu var vi oroliga att det skulle upprepas med lillebror. Idag köpte jag också Borago mot mjölkskorv, vi har försökt behandla skorven med enbart olja men nu tyckte vi att det fick räcka och efter att ha smörjt en dag så ser det redan bättre ut!

RSS 2.0