Sytt

 

Igår sydde jag äntligen filten i fintygerna som legat och väntat på tok för länge. Bättre sent än aldrig, den blir nog mysig i vagnen till våren! Idag fick jag ännu mer sytid av pojkarna, Ludvig såg en film och Agaton sov medan jag sydde en body, den blev lite stor för att vara en 68, snarare 74, men han växer väl i den. Nu längtar jag efter att sy lite vårmössor!
 

23 veckor


Alla hjärtan

 
Tanken var ju att ladda upp denna på alla hjärtans men det har inte blivit någon datortid på ett par dagar nu. Bakgrunden denna vecka är ett favoritpåslakan (som jag gärna hade haft i fler färger!) som ligger i grabbarnas hög med påslakan till barnrummet, eftersom ingen av dem sover där så har jag inte fått bädda med det än.

Rörlig kille

 
Det kommer att bli svårare och svårare att ta bilden på denna kille. Tänk framöver när han börjar krypa! Just nu tar det kanske 15 min från förberedelse till att vi tagit bilden och plockat undan. Gissar på att det kommer att krävas betydligt mer tid framöver..

Onsdag

 
 

Lite bilder från instagram, som vanligt mest på Agaton då Ludvig bara gömmer sig om jag riktar telefonen mot honom. Agaton har fått antibiotika som ska hjälpa mot eksem och skorv då de verkar trigga varandra, han har än så länge bara fått en dos men det ser redan bättre ut! Håller tummarna för att det inte kommer tillbaka när vi slutar.
 
Nu ska bebisen ta en tupplur innan det är dags för veckobilden!
 

Lappar.

 
I helgen har jag fått massa tid att klippa och sy. Oftast hinner jag få inspiration och plocka fram tyger men längre än så hinner jag inte. Nu har jag däremot hunnit med att skära lappar till 3 lapptäcken och sy ihop en. Eftersom Agaton är så känslig i hyn och blir värre om han blivit varm så fodrade jag hans täcke med flanell medan Ludvig ska få fleece i sitt.Idag fick vi ett paket på posten med finaste Bambin också, han är redan testad och godkänd. Eventuellt blev mamman lite avis och blev sugen på en egen Bambi.

På mage

 
Bilderna som jag visar på Agaton ser ju i princip likadana ut allihopa men vi tar faktiskt andra bilder också. Här är han för några veckor sedan. Han förflyttar sig på något sätt men inte när jag ser. Lämnar vi han en stund själv på golvet så ligger han aldrig kvar när man kommer tillbaka, han försöker även plocka upp saker men lyckas inte riktigt ännu.
 
Snart är det dags att börja introducera mat också, vi väntar nog tills han är 6 månader, det är ju inte bråttom. Kul ska det bli i alla fall, minns att Ludvig käkade majskrokar hela tiden också. Nu är jag lite mer avslappnad än vad jag var med Ludvig när det kommer till mat, kommer troligtvis att göra mycket av maten själv nu när man känner sig säkrare på vad bebisar kan och inte kan äta.

RSS 2.0