2 veckor

 
Tiden går så snabbt, Agaton är redan 14 dagar. Det känns som om det var igår han föddes samtidigt som det känns som han alltid har funnits. Det går fortfarande bra, Ludvig tar sin nya roll som storebror bra och hjälper gärna till med sin lillebror.
 
Vi ska försöka ta en bild på hela familjen någon dag, var och tog en till tidningen men där tar de 4 biler sen får man välja den som ser minst dålig ut och sätta den i tidningen. Känner inte att vi behöver gå till någon fotograf heller då vi kan ta bilder hemma gratis och då har vi hur mycket tid som helst på oss för att få till en bild vi är nöjda med.

 
För en vecka sedan, 12.09.12 kl. 10.04 föddes vår lilla Agaton.

3318 gram & 52 cm obeskrivlig kärlek


Första bilden, någon minut gammal bara.


Slog upp sina små mörka ett tag innan de stängdes några timmar igen.


Vi fick in den bästa frukosten man kan serveras.
Allt hade gått bra och ca 8 timmar senare var vi hemma igen!


Andra dagen hemma fick vi åka iväg och panikshoppa lite kläder då det visade sig att vi bara hade 1 långärmad body i strl 50. Eftersom Ludvig låg i skena de första 8 veckorna så använde vi storlek 62 direkt till honom för att kunna ha kläderna över skenan och det vi hade i 50 var kortärmat.
 
 
Lillebror sover mest hela tiden, han vaknar då och då för att äta och skita men har inte speciellt mycket vakentid på ett dygn. Han är så snäll så. Jag minns bara då Ludvig hade kolik och hade helt glömt bort att bebisar kan vara så här lugna, får hoppas att han fortsätter med det bara. Tror faktiskt inte att Ludvig var så här lugn nångång, han var en riktig skrikbebis från start.
 
 
 
 

Tyg- och sy-cravings.

Det har blivit en hel del sytt på senaste, mycket till lillebror. Jag hänger på tygbutiken i stan lite oftare än vad som är sunt men så går det när man har många idéer och projekt!

Nu ska jag bara sy en till babyfilt att ha i vagnen och sen är vi redo för en liten bebis!


Vecka 37

Ja, då var vi redan inne i vecka 37! Inte långt kvar nu. Ludvig är född på beräknat datum i vecka 39+6, vi håller tummarna för att lillebror kommer senast på beräknat han med!

Jag är sjukskriven 50% nu på grund av foglossning och dåligt blodvärde. Känns bra att kunna vila upp sig lite mot slutet även om det inte hinns med värst mycket vila.

Ludvig pratar gärna med alla han träffar om lillebror i magen. Han har några namnförslag men vi får se vad det blir för namn när vi ser den lille. Jag hoppas att det kommer att kännas kul för Ludvig att bli storebror även om det såklart kommer att förekomma en del tjuvnyp.


RSS 2.0