11 veckor

 
 

Lillhjärtat

 
Vi var en sväng på BVC idag så vi passade på att väga när vi ändå var där. 5650g väger lillebror nu!

mobilbilder från senaste veckan

 
   

9 veckor.

 
Nu har vi varit på BVC för vägning och mätning igen. Agaton väger nu 5300g och är 59,5 cm. För att jämföra lite så var Ludvig vid samma ålder 60,5 cm och vägde 5730, men han vägde ju mer när han föddes också. Huvudmåttet är däremot samma på 39 cm såg jag nu! Mina små knubbisar.
 
Vi köpte förresten en ny bil igår, våran Opel tvärdog för en vecka sedan och vi har letat febrilt efter något nytt i rätt prisklass sedan dess. Fin är den i alla fall och sen återstår det att se om det här är en bil vi kommer att ha i 10 år nu. Vi hoppas på det!

Tjocklåren

 
Det här med veckor är förvirrande måste jag säga. I och med att Agaton är född på en onsdag så tar vi veckobilden varje onsdag. Nu är han 8 veckor, vilket många skulle säga är 2 månader, men först den 12:e november är han ju 2 månader eller? Jaja, 8 veckor idag i alla fall!
 
Vi var på kyrkis för första gången i måndags, åkte till Sallyhill eftersom jag gick där med Ludvig tills vi flyttade därifrån när han var liten. Trevligt att få träna på att konversera lite med amningshjärna, det känns som att man glömmer hur man pratar med vuxna när man mest pratar med en bebis och en 3-åring hela dagarna. Eftersom jag kan ha bilen varannan vecka så blir det då man får passa på att åka dit då.

Mina hjärtan

Klart att killarna ska få varsin ballongtavla.

Sytt

Jag ska försöka bli bättre på att ladda upp bilder på vad jag syr. Får börja med denna snutte som fick bli Agatons. Ludvig har nu beställt ett blått täcke "med kanske lite grönt på" så vi ska sätta oss och välja ut lite tyger idag så ska han få sig en mysfilt.

Har sytt min första body nu och blev riktigt nöjd för första försöket, bild kommer senare. Några meter fina tyger har hittat hem till oss nu så jag tänkte ta och sy lite leggings/långkalsonger till Ludvig att ha på dagis i vinter. Känns så knöligt med jeans och mjukisar men det är svårt att hitta leggings till pojkar på andra ställen än polarn och jag blir så ledsen när han kommer hem med färgfläckar som inte går bort.


RSS 2.0