Kulan

Nu är den lilla där inne i princip färdigutvecklad vad jag har förstått. Alla naglar, njurar och organ ska finnas på plats och nu läggs all energi på att växa och bli större för att klara världen utanför magen.

Det är så spännande den här gången när man vet mer om vad man har att förvänta sig. Att vara gravid är inte alls lika mysigt som sist, september kan inte komma snabbt nog! Jag ska ändå försöka njuta så mycket det går av sommaren, bada med Ludvig, grilla med vänner och njuta av 3 veckors semester då karln inte behöver jobba varje helg.


Framkallat.


Jag framkallade några rullar film i veckan, bland annat denna som legat i kylen ett bra tag. Hittade massa roliga bilder som glömts bort. Här är några på finaste lilla ungen när han var runt 10 månader.

Jag har två kameror med rullar som det är några bilder kvar på också. Ska bli spännande att se vad som blev av dem, i min instamatic sitter en 126-film från 1979 så där har jag inte jättehöga förväntningar. I min fisheye sitter däremot en rulle med bilder mestadels från London. Eftersom jag bara fotade med den och Leican (och Leican strulade så jag bara fick 2 bilder från den) så är de få bilderna i min fisheye i princip de enda jag har från London.

Funderade på om man ska ta och skaffa sig en scanner så att jag slipper springa till mamma och pappa när jag vill scanna negativ med mera. Nu fick jag dessa på skiva som en bonus när jag framkallade den här gången och det var visserligen också smidigt, men jag tänkte försöka börja sköta all svartvit film själv hemma och då är det bra att kunna scanna själv.

Tiger

Jag fyndade lite fina hängare till Ludvigs rum i London, synd att Tiger inte finns i sundsvall! Hade kunnat köpa med mig en resväska med grejer därifrån.


fina unge

 

Ludvig ska bli storebror efter sommaren. Ska bli så spännande och vi ser verkligen fram emot det!


London

London är fint, lite grått hittills men vi har inte behövt använda paraply något! Idag blir det nog en tur med tunnelbanan till Shoreditch och brick lane. Troligtvis gör vi även en liten avstickare upp mot abbey road också innan vi fortsätter med central line mot Shoreditch. Kamerorna är laddade med film fyndat på poundland så nu håller vi tummarna för ännu en dag utan regn!


RSS 2.0