Långa nätter med lite sömn.

Vad är det med mina ungar? Ludvig har nattskräck lite till och från nu, han vaknar hysterisk och det tar riktigt lång tid att lugna honom. Han kan sitta och skrika efter oss och hålla upp armarna mot väggen eller bort från oss för att bli upplyft men rör vi honom blir han bara mer hysterisk och ropar mer efter mamma eller pappa. Han ser inte alls att det är vi som sitter brevid.

Den lille i magen lever rövare hela nätterna, fick höra att jag har moderkakan i framvägg och att jag antagligen inte känner lika tydliga sparkar som sist men jag undrar om det verkligen stämmer för jag minns inte att Ludvig var så här vild. Speciellt inte på nätterna.

Blir alltså kort sagt inte värst mycket sömn vissa nätter, med järnbrist och lågt blodtryck på det så är det ett under att hjärnan fungerar vissa dagar.


Jag fick Hungergames och de andra två böckerna i födelsedagspresent och har redan avverkat de två första på mindre än en vecka. Tänkte ta och spara lite på den sista men det är väl lika bra att fortsätta nu när jag ändå är igång tänker jag. Ska ta och köpa mig lite fler böcker att läsa i sommar, var så längesedan jag tog mig tid att läsa.5 juni

Igår var vi och firade faster H som fyllde år och idag är det min tur att fylla år. Då Ai jobbar kväll så bjuder jag och Luddet in oss på middag hos mamma och pappa. Det blir mycket tårta den här veckan för på fredag tar karlns bror studenten och det ska såklart firas!

Kvällarna börjar bli rätt jobbiga nu tack vare denna förbannande foglossning. Alla har väl sina olika graviditetskrämpor, jag är (ta i trä) tillexempel inte drabbad av svullna fötter och fingrar. Var aldrig det med Ludvig heller, däremot hade jag foglossning tidigt även då. Jag får se hur det här slutar, de senaste kvällarna har jag knappt tagit mig upp ur soffan och när jag nyser känns det som om ryggen ska gå av. Kryckor snart då! Nej, så illa ska det nog inte bli.


RSS 2.0