Vecka 32

Enligt olika gravidappar och liknande så bör lillebror väga runt 2 kilo och vara ca 40 cm lång nu. Den här gången är vi ju mer förberedda och vet vad som behövs inför bebisens ankomst. Det mesta har vi sedan tidigare och annat kommer att lösa sig med tiden. Vi har inte fixat vagnen än, mest för att vagnen vi vill ha inte ens kommer att finnas i butik förrän oktober/november. Vi tänkte invänta 2013 års modell av brio go, just på grund av vinterdäcken som utlovas. Lite nya kläder har köpts till lillebror men allt från Ludvig finns ju kvar att ärvas. Spjälsäng fyndade vi på ikea när prinsessan föddes så den kommer att monteras ihop framöver men vi tar det rätt lugnt med allt den här gången, kommer han tidigt så löser sig ju allt ändå. Semestern har varit skön men jag är nu lite mindre självsäker på att jag kommer att orka jobba ändå fram till slutet av september. Vi får se hur det känns efter nästa vecka.


Hoppa hoppborg


Sommar

Ja då var 2 av 3 veckors semester slut, vi kommer nog inte att dra iväg på några större äventyr sista veckan heller. Vi har passat på att bada den här veckan då solen orkat titta fram. I torsdags var vi på Thaifestival på norra berget och igår badade vi i Segersjön till ljudet av dragracingen och med massor av broms som sällskap. Nu har vi just varit på norra igen, spelade lite minigolf innan vi for upp och åt mat. Nu ska vi lägga oss i soffan och se på Game of thrones.


Semester

Vad gör man när det är så här trist väder hela tiden? Man föreställer sig såklart en semester med sol och bad men när det är grått och hot om regn varje dag känns inte det aktuellt. Vi har pysslat, sett på film, varit ute och cyklat, lekt i lekparken, shoppat på birsta och loppisar. Nu har jag slut på fantasi och det ska regna en vecka till enligt vädret! Vi tänkte hålla oss runt Sundsvall det här året och inte dra iväg på några längre turer men det finns så otroligt lite att göra här. Vi ska åka till någon djurpark någon dag nästa vecka är det tänkt men det är inte helt bestämt åt vilket håll vi ska åka än. Jag hade gärna åkt till Astrid Lindgrens värld eller liknande men dit är det på tok för långt härifrån. Det får bli ett annat år.


MVC kontroll

Det blir dåligt med uppdateringar just nu, jag är så obeskrivligt trött. Minns inte alls att det var så här med Ludvig. Sitter faktiskt just nu och väntar på en extrakontroll för att få kolla blodvärde och blodtryck.

………………………

Blev en paus där när vi blev inropade. Kan nu berätta att blodtrycket är något högre än sist, fortfarande lågt men högre i alla fall. Järnvärdet däremot låg på 101 så nu ska jag börja kombinera järntabletterna med blutsaft och gärna passa på att äta jordgubbar så mycket som möjligt. Gillar delen med jordgubbarna men blutsaften är jag mindre pepp på.

Nu ska vi åka och hämta luddet vårat och sen åker vi hem och äter jordgubbar!


RSS 2.0