GOD FORTSÄTTNING

(Fönstret bakom huvudet var otroligt intressant igår när vi skulle ta bilden..)
 
Vi har haft en mysig jul och nu är redan vardagen igång igen! Imorgon ska Ludvig och pappsen gå ut med snowracern som Luddet fick av morbror Rikard, den har varit riktigt poppis. Jag och Agaton ska till stan och banken en sväng så vi passar nog på att kolla in mellandagsrean lite, förhoppningsvis är det inte så mycket folk!
 
 

14 veckor

 
Det har varit fullt upp i veckan så veckobilden glömdes bort till viss del, bilden är tagen i onsdags men har legat kvar i kameran sedan dess!
 
Nu har morfar just hämtat Ludvig, de ska åka lite pulka och baka pepparkakor med mormor. Perfekt för mig som inte hinner med något alls med båda barnen att underhålla då Ai jobbar. Nu ska här städas och rullas köttbullar!

Våran pepparkaka

 
Imorgon är det lucia, 07.15 ska vi vara på dagis. Inga problem för en familj med liten bebis kan man ju tycka men vi har ingen morgonpigg bebis så lite motigt kommer det nog bli att kliva upp vid 06. Ludvig går runt och sjunger julsånger och pratar om att han ska vara pepparkaka. Ska bli så kul att få se småttingarna sjunga, tror att Ludvig kanske stannar i luciatåget för första gången det här året.
 
Jag brukar vara tidig med julklappar men i år har det gått trögt. Har bara en julklapp klar än så till helgen ska vi åka en sväng till Birsta. Är ju säkert ingen annan som tänkt den tanken va?

12 veckor

 
Agaton kämpar på med att försöka hitta tummen (och få den att stanna kvar i munnen). Handen gör däremot inte riktigt som han vill än. Själv kämpar jag med att få höra ett riktigt skratt från ongen men han är ordentligt svårflörtad. Le kan han men något ljudligt skratt blir det inte. Lite retsamt kändes det då när han nyss helt plötsligt börjar skratta (med ljud!) i sömnen! Fast det var otroligt kul att höra, man kan liksom inte låta bli att skratta själv när man hör bebisar skratta.
 
Fick i veckan se Ludvigs dagisbilder, suuuperfina! Har beställt dem så de kommer under nästa vecka hoppas jag och då ska jag ta och visa dem här.

RSS 2.0