Finaste.


Mammas datanörd bänkad framför svt play.

Stora killen våran fyller snart 3 år, nästa söndag. Han är så stor nu, pratar långa meningar utan problem, räknar till 13 utan problem och vidare till 18 med överhopp av vissa siffror. Han kan känna igen bokstäverna till nästan alla vi känner också.

Favoritsakerna just nu är Cars-prylar, fåret Shaun, pussel och att måla.
I födelsedagspresent pratar han om att han önskar sig bärgarn, det har han nog sagt till alla så vi får se om det slutar som förra året när han önskade sig en lastbil och fick säkert 10 stycken. Angående pussel så lägger han gärna 24-bitars på dagis verkar det som men hemma har vi max 12-bitars så här hemma har intresset svalnat något.

Nu har Ludvig kommit på att vi gjorde isglass igår som bör vara färdig så vi ska gå och ta varsin tycker han.


Ljus.

 

Härligt att solen fortfarande skiner genom fönstret när man kommer hem tidigt!


Sista jobbdagen för veckan.

Idag är sista dagen på jobbet för veckan, tog två dagars semester innan helgen både den här och nästa vecka för att förbereda inför födelsedagar, bland annat Ludvigs! Nästa helg ska jag packa inför resan till London. Känns härligt att få komma iväg på en kort semester nu. Precis som sist lämnar jag sambo och barn hemma, finns inte tillräckligt med plats hos sambons syster, Hai, för oss alla. Förhoppningsvis slipper jag åtminstonde se snö under dagarna där, sen hoppas jag såklart på att kunna gå utanför dörren utan jackan.

Sitter på jobbet och har min friskvårdstimme nu, blir inte så mycket till friskvård däremot, sitter mest och snorar, dricker te och lyssnar på lite musik.

Ludvig fick nog inte vattkoppor den här gången ser det ut som, om han inte fick någon väldigt mild sväng med en koppa bara. Får se, för vissa ungar räcker det tydligen med att få en koppa och sen är de immuna.

 


Koppor?

Idag fick jag höra när jag hämtade på dagis att Ludvig hade en misstänkt prick på ena låret och att det går vattkoppor på dagis. Vi behöver inte mer vab nu och visst vore det kul att få göra något annat än att ha vattkoppor över påsken. Även om det är bra att få vattkopporna avklarade tidigt så ser jag såklart helst att det inte är vattkoppor just nu.

Ett ägg hade han förresten fått målat på dagis och hade med sig hem. Han höll hårt i det och jag fick absolut inte hålla det för att avgöra om det var ett riktigt. Upptäckte däremot när Ludvig tappade det i trapphuset att det var ett riktigt, ett riktigt löskokt också.. Ludvig grät hysteriskt för att ägget gått sönder och jag var väl nära att göra samma sak men hämtade papper och torkade upp sörjan istället.

Idag har vi lite fredagskänsla i kroppen så det blir kött och pommes till middag strax.

RSS 2.0