Noodles.Vi köper bara nudlar på kinaaffärer nuförtiden, jag har alltid ätit mycket nudlar och efter att ha insett skillnaden på dessa och icas så kan man bara inte äta dem längre. Sist så köpte vi cup noodles också och där var det inte bara smaken som utgjorde en stor skillnad, kolla storleken! Ludvig och jag kunde dela på en burk, haha.

Sötungen har nagellack som faster T och hennes kompis målat på förresten. Rosa grund med svart krackeleringslack över, så stylish.

några dm lättare.Jag tog mod till mig och nu är det alltså gjort! Jag är riktigt nöjd, känns så lätt och frächt istället för det tunga slitna håret jag hade innan. Ibland kommer jag säkert sakna svallet men inte nu!

LONDONNu är en resa till London i oktober bokad! Ser fram emot att komma iväg lite och samtidigt få shoppa en hel del. Det blir en kort vecka/lång weekend på 5 dagar så nog ska vi hinna med en del. Karln och Ludvig stannar hemma, den här gången åker jag själv och ska bo hos karlns syster som har samma tålamod för shopping som mig själv.

Ludvigs rum.Jag har trånat länge efter dessa legoklossar men var lite osäker på om de verkligen var så stora som de såg ut på bild. Klickade hem dem tillslut och de var precis som jag tänkt mig! Jättesnygga, vill ha en med sex pluppar också men det fick bli 2st 4:or, en 1:a och en matlåda till att börja med.

Köpte mjölktavlan när en butik här i stan hade utförsäljning så jag fick den för en billig peng, tycker om den väldigt mycket även om Arla inte riktigt är favoriten. Har ju själv växt upp med Milko/NNP.

Mitt Ludd.


2009 - 2010 - 2011

Så stor han är, han har nu gått ett år på dagis och det händer inte alls lika mycket i utvecklingen utseendemässigt, däremot kunskapsmässigt. Han har blivit så bra på att prata och det gör att han känns så mycket äldre också. Det är så kul att kunna fråga honom om vad de gjort på dagis osv. och faktiskt få något som delvis går att begripa till svar!

Svamptider.


Jag och mor min har varit i skogen några gånger på senaste och har hittat ett fåtal gula kantareller men desto mer trattkantareller. Visserligen har jag inget emot trattisar, de är utmärkta att torka för att sedan använda en näve lite då och då i pastan eller på mackan.

Nu var däremot lillebror i skogen för att plocka lingon, mamma förklarade att det faktiskt är svamp man ska leta, helst gula. Gissa om hon blev förvånad när han kom hem med en kasse full av skogens guld och frågade "var det såna här du menade?". Haha, föga förvånande att den där turkillen som alltid vinner på lotto går och snubblar över massa kantareller.

Mat.Jag älskar mat och det går alltid som bäst när jag inte följer recept. Jag gillar känslan när man har lyckats slänga ihop en riktigt god lunch efter att ha stått och suckat ett tag stirrandes in i kylkåpet. De flesta av bilderna här är såna luncher.

Häromdagen provade vi på kammusslor, riktigt gott faktiskt. Jag var nervös för att steka dem (med tanke på priset!) men det gick utmärkt, karamelliserade på ena sidan och inte ett dugg sega. Inte alls fiskiga i smaken som jag hade föreställt mig, de var mer, söta, som milda räkor? Perfekta med bacon till också. Ludvig kollade förvånat på oss och utbrast "gooott!" och slukade sin mussla. Haha, skönt att han inte är speciellt kräsen när det kommer till mat.

Då och nu.


2010


2011

De gråa passar för övrigt fortfarande bra och gör nog det ett bra tag till tack vare långa muddar!

Kommer ni ihåg byrån som jag köpte för ett tag sedan? Den fick lite färg och tanken var att jag skulle hitta nya knoppar till den, efter att letat ett tag utan att hitta några jag gillade så åkte faktiskt de gamla på igen. Blev riktigt nöjd med den i alla fall!

Sytt muddjeans igen sådär ett år senare.

Jag fick en kommentar för ett tag sedan som fick mig att sätta mig vid symaskinen för att göra något mer än att sy in jeans till mig själv. Svor över att vi inte hade några oömma kläder att ha på dagis den dagen så jag letade reda på ett par ärvda jeans som var på tok för stora och inte i någon modell jag egentligen gillar. Körde på svart mudd som knappast lär drabbas av fläckar som inte går bort i tvätten.

Loppisfyndat


Väska 0:- (fick den då loppisgubben hade slut på påsar), sjömansjacka till utklädningslådan 20:-, äldre kartbok 10:-, gipstavla med fin dam 5:-, kamera 10:-, ramar 5:-/st, tallrik, assiet och kopp 5:-/st.

Det har blivit en hel del loppisfynd i sommar, dessa är från i söndags, jag är lite extra nöjd över kameran. Det är kul att fynda saker på loppis men hemmet börjar bli lite väl fullt av prylar här och där. Ska ta och rensa igenom köksskåpen någon dag nu och göra mig av med lite murriga 70-talsmuggar och annat som inte används.

Hur ska jag klippa mig?
RSS 2.0