BrunchIdag var en sån där härlig morgon när man vaknar tillräckligt sent för att slå ihop frukosten med lunchen. Rostad macka med ägg, salami och några överblivna potatisar från julen som steks i massa fett och en hel del basilika och peppar.

Ludvig blev upphämtad av faster Hai som hade planerat en dag med pulkaåkande och varm choklad, pappan åkte iväg på jobbet och mamman njöt av sin brunch och har nu städat ifred i några timmar med radion inställd på p3.

Julen lider mot sitt slut.Nu är julen över och jag har redan börjat längta efter nästa! Jag älskar verkligen julen, i år var det däremot lite stressigt med nytt jobb, inhandling av klappar med mera så jag har dragit på mig magkatarr igen. Det har i alla fall varit väldigt härligt med en längre ledighet över julen, imorgon ska jag tillabaka till jobbet igen i två dagar sen är det helg igen.

Idag städas det för fullt här hemma, låg död i soffan varje kväll innan julen så det blev inte så mycket julstädande gjort som man tänkt sig. Jag har precis rensat klädhängaren och skostället i hallen så nu har vi gott om plats för nya vinterjackan och skohyllan väntar nu på att få sällskap av några riktigt varma skor.

Ikväll ska vi till sambons familj där det bjuds på lax (ej gravad hoppas jag), mumma!

Julaftonsmorgon.

Nu är vi nybadade och fina, naglarna är målade och några paket är öppnade. Vi ska strax ta en promenad över till mina föräldrar för att fira jul. Ludvig har sett några tomtar de senaste dagarna och är totalt livrädd för tomten så vi  får se var han säger ikväll när tomten kommer.

Av oss fick han Timmy lamm som snarkar/sover när han ligger ner och när han sitter upp snackar han. Ludvig tycker att det är väldigt skoj att lägga ned Timmy, sätta Timmy upp, lägga ner, sätta upp, lägga ner.. ja ni förstår. Jag funderar mest på om det går att justera volymen alternativt ta ut batterierna ur det lilla lammet.


God Jul!

Tredje advent är nu passerat.

Helgerna går på tok för snabbt nu, det finns alltid massa saker som ska göras och plötsligt är det måndag och man har inte alls hunnit koppla av på det sättet man tänkt sig. Nu är i alla fall julkorten ett steg närmare att vara färdiga. En del presenter är också inslagna och väntar på julen. Under veckan ska jag försöka hinna med inköp av vinterjacka och nya vinterskor. Lucior och fotografering av lilltomten ska också passas in i planeringen.

idolenThao har pratat i några dagar nu om Chris Medina och att han skulle komma hit och spela på Birsta City. Tyvärr har jag ingen bil idag och är ensam med Ludvig då Ai jobbar. Tillslut lyckades hon övertala mig om att följa med henne, hon hade fixat så att hennes far lånade ut sin bil till oss medan han skulle passa Ludvig. Sötunge. Jag tog med kameran så att vi kunde få lite närbilder trots att vi absolut inte stod nära. Thao satte sig på golvet och tog lite bilder och tittade mellan folks ben för att få en skymt av stjärnan.


Jobb

 

 

 

Det är mycket med jobbet nu, mycket nytt som ska in i skallen. Jag är helt slut på kvällarna, försöker vila hjärnan för att kunna ta in lika mycket imorgon.

Bestämde mig för att kliva upp en timme tidigare än vanligt imorgon och äta frukost och lyssna på P3 en stund innan de andra två vaknar. Vi får ser hur det går, jag är ingen morgonmänniska men skulle gärna vara det.

 


Pappa.Igår fyllde pappa år så vi var där och åt mat och supergod tårta. Ludvig var supertrött eftersom han inte sovit på dagis, efter att ha nallat lite på en chokladtomte så var det dock full fart på honom igen.

När är helgen äntligen här och vi ska mysa massa, förhoppningsvis blir inte karln inringd till jobbet så vi kan nog hitta på något hela familjen den här helgen. ♥

RSS 2.0