paus

återkommer när inspirationen infinner sig igen.
ludvig har f.ö. dödat min kamera.

Onsdag.Var in till stan igår och skulle lämna igen lite hyrfilmer. (En vecka med Mamma-Mu räckte gott och väl) Vi gick förbi Polarn o Pyret där de hade rea nu så vi passade på att fynda nya braller, en tröja och en cardigan. 255:- hur ofta kommer man ut med allt det här för den summan därifån?

Snart ska jag och Luddet mitt bege oss mot mina föräldrar för att laga lite mat till dem. Karln jobbar kväll och då kan vi lika gärna gå dit för lite sällskap och de kan slippa tänka på att laga mat direkt när de kommer hem.


Hemodlat.


Ludvig har svårt att låta bli att plocka fina blommor i morfars rabatter och ge bort.

Min mormor och morfar har alltid odlat mycket på sin gård. Det har blivit lite mindre ju äldre de blir men de njuter fortfarande av bl.a. egenodlad potatis, gurka, tomater, rödbetor och blommor såklart. Vi fick med oss en del hem som alltid och idag ska vi koka rödbetor och göra en jättegod förrätt till middagen.

Ett år emellan.


Östersund 2010 & 2011.

Det är ibland svårt att förstå hur stor våran lilla bebis faktiskt ha blivit, nu är han en liten kille som pratar med oss och lär sig nya ord varje dag. Ändå ser jag nykläckta bebisar och får den där känslan i magen som man kan få om man tittar på en bebis, sen tänker jag att jag faktiskt har en egen bebis. ..som visserligen kanske inte är så mycket bebis som jag tycker själv.

Fin är han och stolta är vi.

Baka kaka.


Fyndade denna på loppis och nu står den i köket och gör mig sugen på att baka varje gång jag går förbi den.


Bild tagen idag av Hanna.

Auktion.

Idag har jag och Ludvig hängt på stan med Hanna och Carolus, Ludvig passade på att dra med dem båda på äventyr eftersom de har lite svårare än mig att säga nej till att stå och titta på bilar lite längre än vad man orkar.

Imorgon tänkte vi kliva upp i tid och dra iväg på en gårdsauktion, jag hoppas på att göra något litet fynd i alla fall men vi tar släpvagnen med oss för säkerhets skull!

Vinkväll på balkongen.Igår satt jag och Hai på balkongen och drack vin medan vi lyssnade på massor av bra musik. Det var faktiskt väldigt längesedan jag lyssande på något annat än radion så det blev en hel del musik och prat om musik. Klockan hann ticka en rätt bra bit in på nästa dygn men det var helt okej eftersom grabbarna mina övernattade hos farmor och farfar för att vi tjejer skulle få en kväll helt för oss själva.

Ingen av oss är någon vindrickade så vi körde några nybörjarviner i både rött och vitt. Det röda var drickbart (gick att dricka utan grimascher), däremot kom vi båda överrens om att det vita var en riktig överraskning, det var faktiskt riktigt gott. Så nu har vi lärt oss vad vi ska kolla efter när vi köper vita viner åtminstone.

Nu ska jag ringa och kolla om grabbarna är vakna, vi hade dåligt med frukost så antingen blir det en promenad till konsum eller så kanske det bjuds någon några portar bort.

RSS 2.0