2 dagar inskolning avklarade.

Oj vad trötta vi är efter 2 dagars inskolning. Än är det inte över men vi får se hur det blir imorgon. Ludvig var inte riktigt sig själv idag och är han inte pigg imorgon så går vi på tidig helg. Det går jättebra för Ludvig på dagis, han knatar runt och leker för sig själv.

Han är gärna med de två äldsta grabbarna på avdelningen men de är inte så gärna med honom. "Han grinar.." sa de när fröken frågade varför han inte fick vara med dem. Sötungar, han grinade när de slog honom eller knuffade bort honom. Det som var intressant då var att han inte grinade för att det gjorde ont när de slog honom eller när han ramlade utan mer för att han inte fick vara med och se vad de gjorde.

Det är mest jag som tycker att det här är jobbigt tror jag. Vi måste töja väldigt på navelsträngen bara genom att vara på inskolningen. Han är inte alls reserverad eller gnällig just nu, han verkar knappt bry sig i att vi är där med honom. All gråt från de andra ungarna på dagis gör nog alla 3 degiga i huvudet. Ludvig gick inte att hålla vaken till åtta ens, han åt sin middag, sen la han sig på golvet och ville sova. Älskade lilla pojke.

Kommentarer

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0