Långa nätter med lite sömn.

Vad är det med mina ungar? Ludvig har nattskräck lite till och från nu, han vaknar hysterisk och det tar riktigt lång tid att lugna honom. Han kan sitta och skrika efter oss och hålla upp armarna mot väggen eller bort från oss för att bli upplyft men rör vi honom blir han bara mer hysterisk och ropar mer efter mamma eller pappa. Han ser inte alls att det är vi som sitter brevid.

Den lille i magen lever rövare hela nätterna, fick höra att jag har moderkakan i framvägg och att jag antagligen inte känner lika tydliga sparkar som sist men jag undrar om det verkligen stämmer för jag minns inte att Ludvig var så här vild. Speciellt inte på nätterna.

Blir alltså kort sagt inte värst mycket sömn vissa nätter, med järnbrist och lågt blodtryck på det så är det ett under att hjärnan fungerar vissa dagar.


Jag fick Hungergames och de andra två böckerna i födelsedagspresent och har redan avverkat de två första på mindre än en vecka. Tänkte ta och spara lite på den sista men det är väl lika bra att fortsätta nu när jag ändå är igång tänker jag. Ska ta och köpa mig lite fler böcker att läsa i sommar, var så längesedan jag tog mig tid att läsa.Kommentarer

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0