BlomsterLudvigs farfar fyller 50 på söndag. Konstigt nog har det resulterat i att vi har lägenheten fylld med fina buketter. Han är inte värst förtjust i blommor så han har skickat hem de buketter han fått med Ai. Inte mig emot, jag tycker om att ha blommor hemma och speciellt tulpaner. Buketten med tulpaner var väldigt vårig och fin, precis i min smak!

Nu ska jag vika den sista tvätten sen ska vi äta lite lunch och göra oss färdiga för en tur ut till birsta. Ludvig har växt ur nästan alla kläder på bara någon vecka så han behöver massa nytt, sen ska vi svänga förbi och plocka upp en smarrig tårta till svärfar inför morgondagens kalas.

Kommentarer
Skrivet av: h.

haha mm... fina blommor... dem kunde ha vart mina istället :P

2012-02-12 kl. 00:03:43
Skrivet av: Monia - med bulle i ugnen ♥

Hej! Det är bara 2 dagar kvar på tävlingen hos mig där du kan vinna ett presentkort hos Hejbaby.se. Dom har tuffa kläder för tuffa barn 0-6 år :) Gratis kläder är ju aldrig fel, så klart du ska vara med och tävla!http://moniasundgrenjansson.blogg.se/2012/january/vinn-presentkort-hos-hejbabyse.htmlHar fler tävlingar i bloggen också som kan passa, titta in här i tävlingskategorin:http://moniasundgrenjansson.blogg.se/category/tavlingar.htmlKram

2012-02-12 kl. 18:13:50
URL: http://moniasundgrenjansson.blogg.se/

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0