"Vad önskar ni er i julklapp?"Nu när julen närmar sig så har vi fått en del frågor om vad Ludvig (och vi själva) önskar oss i julklapp. Ludvig gillar att sitta och bygga med duplo och Blixten har varit en favorit ett tag nu trots att han inte sett filmerna. Vet inte vad det är med grabbar och den där Blixten McQueen. Alla sorters duplo är självklart kul, alla sorters bilar också för den delen. Kläder är såklart kul för mamman och just nu är pyjamaser något som behövs, tvådelat strl 92.
Polarn o Pyret funkar alltid i klädesväg, de gör i princip bara snygga saker.

Själv har jag insett att jag verkligen önskar mig ett nytt 50mm objektiv till kameran. Det jag hade gick sönder då Ludvig fick tag på kameran och tappade den i golvet. 1,8 funkar alldeles utmärkt men vill någon köpa 1,4 tackar jag självklart inte nej.

..och karln är lika svår som vanligt och tycker inte att han behöver eller vill ha något. Han är otroligt svår när det kommer till presenter.

Kommentarer
Skrivet av: Alfva

Åh, du var ju en sån där fotograf jag skulle vilja vara! Så klart du måste ha ett nytt 50-mms!Tack för tipset om Britax. Vi klämde faktiskt lite på en sån B-dual (om den ens hette så) och funderade lite i de banorna, men jag skulle vilja se den på riktigt med!Kan säga att inte bara killar är helt tokiga i Blixten, min 2-åring är likadan.

2011-11-29 kl. 13:58:50
URL: http://alfvan.wordpress.com
Skrivet av: Foto, design, vardag - 16 år och mamma

Det där objektivet står högst upp på min lista med. fast för nikon då ju ;)sv, Ja, jo man blir det. Jag blir bara så bebissugen när jag ser bilder från när han var nyfödd och ändå är han ju fortfarande en liten en. :)2011-11-29 kl. 22:07:36
URL: http://justababy.blogg.se/
Skrivet av: Anonym

Åh, julklappar är såååå svårt!

Själv önskar jag mig presentkort och sånt tråkigt :D

Kram

BloggMamma- en humorblogg om BloggMammor o Mammaliv

2011-11-29 kl. 22:23:26
Skrivet av: Alfva - i preggoland!

Nu är väl inte min tjej den tjejigaste av dem alla, men hon gillar allt i stort sett. Och Bilar råkar vara en av de sakerna, fast inte Bilar 2 filmen - den tycker hon var alldeles för läskig.Ja usch, barnvagnar är en djungel. Just nu lutar det åt att bara avvakta och istället se hur A reagerar när det väl blir dags i vinter. Om hon godtar att gå/åka ståbräda/åka vagn så löser det sig nog. Alla syskonvagnar faller på en eller annan punkt för mig nämligen...

2011-11-30 kl. 10:03:05
URL: http://alfvan.wordpress.com
Skrivet av: Denize - Ensam morsa till E&E i Spanien - Fotosvar: Tack snälla!

På den bilden använde jag mitt 28-70mm med f/3,2.

Kram

2011-11-30 kl. 21:04:27
URL: http://denize.se

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0