Upptagen med flytten.

Vi har verkligen fullt upp med flytten nu så det blir inte mycket skrivet här. Inte blir det bättre av att vi inte fått inloggningsuppgifterna till internet än heller.

Idag skulle jag ha jobbat delat pass. Slutar mitt första 12.00 och skulle komma tillbaka 14.15 men jag har lyckats byta bort andra halvan så att jag kan åka hem och koncentrera mig på att packa upp.

Ludvig trivs bra i lägenheten, i början var han lite förvirrad men nu lever han rövare bland flyttlådorna. Katten Lasse har det väldigt svårt däremot, han trivs inte alls än så länge. Jag hoppas på att det blir bättre bara vi fått till det lite mysigt i vardagsrummet.


Kommentarer
Skrivet av: Linn

Feliway finns på apoteket och är en grej man sätter i ett eluttag. Kan göra underverk för oroliga katter =)

2010-11-03 kl. 14:15:21
Skrivet av: Anne

Haha när mysan kom hem (2007) så köpte jag en trivselspray så hon skulle trivas hahaha dålig idé slutade med att mysan inte gick att hitta förren på kvällen hon var typ spårlöst borta i huset i över 10 timmar... sen den där trivselsprayen visade vara mindre attraktiv för mamma som vantrivdes och mådde illa av den. hahaha han vänjer sig nog till slut. hur var han när han kom till andra lägenheten. stackarn har väl flyttat alldeles för mycket :P

2010-11-03 kl. 14:55:47
Skrivet av: emma.

Haha, stackars lilla katten och mamman. ;) Du och dina sprayflaskor Anne.. Ja, det verkar som om han börjar anpassa sig nu, annars får vi ta och prova den där Feliway som ovanstående nämner.

2010-11-04 kl. 10:44:27
URL: http://emmatherese.blogg.se/
Skrivet av: Johanna, Jenny & Lina

en 7:e maj 2011 är det äntligen dags för den omtalade och efterlängtade Mammabloggalan. Under ett lyxigt dygn täffas vi härliga Mammabloggare – liten som stor - på fina Radisson Blu Royal Park Hotel i Solna med utsikt över vackra Brunnsviken. Där blir det mammalyx på hög nivå med bloggmingel, föreläsningar, utställningsmässa, prova på aktiviteter och toppklass underhållning. Med flera stora sponsorer kommer ni även gå hem med en härligt välfylld goodiebag!



Kvällen avslutas med en lyxig galamiddag där en fantastisk 3-rätters galamiddag serveras och toppas med en awardutdelning där årets Mammabloggare koras inom olika kategorier.



Vi hoppas på att få träffa just dig där – skynda dig att anmäla dig till 2011 – års stora händelse innan biljetterna tar slut!



Varma hälsningar,



Jenny, Johanna & Lina



Styrelsen Mammabloggalan



_____________________________________________________________

2010-11-04 kl. 21:23:46
URL: http://mammagala.se

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0